Terapi hjälper mot allt, inte bara mot depression

Vissa saker kan man behandla själv men så finns det även de sakerna som man knappt kan klara av att göra själv. Förändringar. För även om man är medveten om att man gör något så kan det vara svårt att hindra sig själv från att göra det i stunden, kanske tänker man inte ens på det just då utan märker det först i efterhand och i sådana fall kan det vara ett bra alternativ med terapi.

Jag har själv gått på terapi här i Hässleholm och då var det på Ulrikas Medvetenhet och Balans. Det var inte för att jag mådde dåligt utan för att jag sa saker utan att tänka. Insåg att det var sårande och trots att jag försöka att sluta så gick det inte. Gick tillslut till Ulrikas Medvetenhet och Balans i centrala Hässleholm och pratade med dem. Fick tider inbokade och började gå på terapi för att finna lösningar. Framförallt för att finna anledningarna till mitt agerande och på så sätt få mig att sluta.

Det var besöken och samtalen på Ulrikas Medvetenhet och Balans som fick mig att skärpa till mig tillslut. Terapin gjorde med mig på tre månader vad jag inte kunnat göra med mig själv på två år. Och jag mår så mycket bättre nu. Inga psykiska besvär och inte alls samma ångest, som jag inte ens tänkte att jag hade. Det var bara det att jag ibland bröt ihop utan anledning och det trodde jag var normalt. Insåg inte att det inte var det.

Men ja, rekommenderar alla med minsta problem att gå på några terapisamtal och jag lovar att det kan vara det som förändrar era liv och som får dig att må så otroligt mycket bättre.

Du gillar kanske också...